kran-göteborg-870x1200

Bland transmissioner och Ingvar Oldsberg

Riktigt lyckade dagar på Krandagarna 2016! Vi har precis kommit hem utmattade efter två långa, men roliga dagar i Göteborg, som vi spenderat i den vackra Eriksbergshallen. Arrangörerna Inspecta hade den goda smaken att förlägga årets upplaga längs Hisingens vatten.

Dagarna har varit fyllda med utställningar av kranar, utbildningar, god mat och inspiration från självaste Mr Bingolotto/På Spåret himself – Ingvar Oldsberg.

Broncos team var inte endast engagerade besökare. Vi stod även för en uppskattad session under namnet “Upp och ner, fram och åter!”, där vi undervisade folkmassan om transmissioner för kranar och traverser – d.v.s. det vi kan bäst! Responsen vi fick var helt fantastisk och värmde ända in i hjärta och själ. Förutom oss bjöd även Inspecta på ett mycket givande och intressant föredrag.

Större delen av krandagarna består av lyftmässan, där flera av de ledande företagen inom lyftområdet finns närvarande.

Vi är jätteglada över att vi fick vara med och bidra med vår kunskap om transmissionsprodukter och ta del av den otroliga responsen från er som ville lyssna! Ett stort tack till alla inblandade!

Överblicka hela vårt utbud av transmissionsprodukter.

Fler nyheter

Kontakta oss