industrialbrakes-870x613

SIME – Stromag – världsledande inom industriella bromsar.

SIME – Stromag France är en av våra huvudsakliga partners och leverantörer. Deras skivbromsar används bl. a. för kranar, vindkraftverk och transportanläggningar. SIMEs produkter är kända för att vara “fail safe”, d.v.s. att de bromsar med fjäderkraft som öppnas med hjälp av elektromagnet eller hydraulik.  SIME – Stromag France  fokuserar på produktutveckling, kvalitet och innovation vilket har bidragit till att företagets goda renommé har spridit sig över alla kontinenter.

Tack vare sin svårslagna anpassningsförmåga används produkterna från SIME – Stromag France för olika tillämpningar såsom i stålindustrin, kärnkraftverk, vindkraftverk, hamnkranar, offshore och transportsystem. Företaget är kvalitetscertifierat enligt ISO-standard.

Som auktoriserade Sime-säljare har Bronco Transmission AB rätt att lämna ett års nygaranti på reparationer av Simes bromsar.

Vår personal har många års erfarenhet av service och installationer av bromsar från SIME – Stromag France på den skandinaviska marknaden.

Vill du veta mer om SIME – Stromag France är det bara att kontakta någon av oss på Bronco!  

Kontakta oss