IMG_7649-copy-1-870x800

Transmissioner - Service före, under och efter leverans

Hallå! Idag tänkte vi dyka ner i ämnet serviceunderhåll. Vi har märkt genom åren att det är många av våra kunder som har uppfattningen att om man köper diverse produkter av Bronco så avslutats relationen i samma stund som leveransen har skett. Så är inte fallet. Vi jobbar konstant med att utveckla vår service mot kunden, för att skapa långsiktiga relationer där kunden aldrig känner en oro över att mottagen produkt inte ska fungera i det långa loppet. Oavsett om ni införskaffat axelkoppling, snäckväxel eller någon annan typ av transmission från oss.

Eftersom Bronco är auktoriserade hos Sime lämnar vi 1 års nygaranti på reparationer av Simes bromsar.

Efter leverans och installation av vald hydraulik så reparerar och underhåller vi vid behov både på plats hos kund samt i vår egen verkstad. Vi levererar även delar som kan installeras på plats av våra serviceingenjörer.

Förutom leverans, installation och underhåll så har vi även stort förtroende för våra kunders kompetens. Därför erbjuder vi, om önskemål finns, kunden utbildningstillfällen som gör det möjligt för kunden att själv sköta vissa delar av underhållet. Utbildningarna omfattar både teoretiska samt praktiska kunskaper.

Hos Bronco får du alltid:

  • Personlig service
  • Ett glatt bemötande
  • Leverans, installation och underhåll!

Fler nyheter

Kontakta oss